Wij sluiten op 31 Oktober en zien jullie graag terug op 1 April.

Het seizoen loopt ten einde. Wat hebben we een prachtig eerste seizoen gehad. We hebben vele enthousiaste camping gasten mogen ontvangen en daar zijn wij heel blij mee.
We hebben het bijzonder gewaardeerd dat vele familieleden, vrienden en kennissen een kijkje zijn komen nemen en ons hebben bezocht. Ook was het erg leuk dat gasten die hier voorheen hebben gekampeerd, ook nu kwamen om te ervaren hoe de camping is veranderd. We willen onze gasten dan ook hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid, gezelligheid en de tips voor het aankomende seizoen, in het bijzonder Adria on tour voor het bijdragen aan een positieve start.
Toen wij anderhalf jaar geleden de camping kochten moest er nog een hoop opgeknapt en opgeruimd worden. Hierover lees je meer op onze Socials. Hoe leuk is het dan dat je zoveel leuke en positieve reacties krijgt.
Voor ons breekt er een wat rustigere tijd aan,  Maar wij gaan ons zeker niet vervelen. Snoeien , zaaien, planten, klussen, wij zitten voorlopig niet stil. Ook hebben Wij nog grote plannen voor het nieuwe jaar. Zo kunnen we deze winter hard werken aan ons nieuwe sanitair gebouw en de ontmoetingsruimte.

De eerste aanvragen voor seizoen 2023 hebben wij al mogen ontvangen. Wij hopen ook U volgend jaar weer te zien.