Agenda

Het peelvenneke ligt op de grens van 2 regio’s. In beide regio’s is enorm veel te doen.

De Maashorst:

De Maashorst is een adembenemend natuurgebied, gelegen in het oosten van Noord-Brabant. Met uitgestrekte bossen, weidse heidevelden en unieke stuifduinen is dit gebied een paradijs voor natuurliefhebbers. Hier kun je genieten van prachtige wandelingen en fietstochten langs kronkelende paden en ontdek je de lokale flora en fauna. Avonturiers kunnen hun hart ophalen aan diverse outdooractiviteiten, zoals mountainbiken, paardrijden, kanoën en zelfs wild spotten. De Maashorst is een plek waar rust en ruimte samenkomen.

Het Land van Cuijk:

Net ten noorden van De Maashorst ligt het Land van Cuijk, een regio doordrenkt van cultuur, geschiedenis en gastvrijheid. Bezoekers kunnen hier een rijke mix van traditionele evenementen, kunsttentoonstellingen en historische bezienswaardigheden ontdekken. Verken karakteristieke dorpjes met pittoreske straatjes, indrukwekkende kastelen en monumenten die teruggaan tot de Middeleeuwen.

Neem ook even een kijkje in ons receptie gebouw. in de handige kaartenmolen en op de tafel vind je een schat aan informatie in de vorm van diverse foldertjes. Of je nu op zoek bent naar uitdagende fiets- en wandelroutes om de natuur te verkennen, of juist naar leuke uitstapjes in de omgeving, wij hebben voor ieder wat wils.

Kortom, De Maashorst en het Land van Cuijk bieden een onvergetelijke ervaring voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. Kom en beleef de magie van deze prachtige regio! Houd onze agenda in de gaten om te zien welke avonturen en activiteiten je hier te wachten staan.

Hier voor u enkele data van evenementen die vanaf Het Peelvenneke makkelijk te bereiken zijn; per fiets of per auto.

Agenda:

De Traditiekamer Typhoon van Vliegbasis Volkel
elke 1e  en 3e vrijdag van de maand om 14.00 tot 16.30 uur

millse pulling 2023
2 t/m 4 juni 2023

Maashorst Fiets 4 Daagse
6 t/m 9 juni 2023

Wyland festival
15 en 16 juli 2023

18 juli t/m 21 juli 2023
28 t/m 30 juli 2023
11 t/m12 augustus 2023