Als je geïnteresseerd bent in wandelen of fietsen, dan bent je in het Land van Cuijk en de Maashorst aan het juiste adres! Er zijn verschillende prachtige routes beschikbaar die je kunt verkennen.

Als je wilt gaan fietsen, raden we je aan om jouw fietstocht te starten bij knooppunt 64. je vindt dit knooppunt als je de poort uitgaat en naar links gaat. Bij de rotonde zie je het knooppunt. Vanaf hier kun je jouw eigen route samenstellen door de knooppunten te volgen. Het netwerk van fietsknooppunten biedt talloze mogelijkheden om de omgeving te verkennen.

Voor wandelliefhebbers begint jouw route bij knooppunt 29, aan de overkant van de weg. je moet ongeveer 500 meter naar rechts lopen om dit knooppunt te bereiken. Vanaf hier kun je de bewegwijzering volgen en genieten van een prachtige wandeling in de omgeving.

Om jouw verkenningstocht nog gemakkelijker te maken, hebben we alvast een paar routes voor je geselecteerd. Of je nu wilt fietsen of wandelen, er is voor elk wat wils. Ontdek de adembenemende natuur, pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden tijdens jouw avontuurlijke tocht.

Het Land van Cuijk en natuurgebied de Maashorst bieden een divers landschap met uitgestrekte bossen, groene weilanden en kronkelende rivieren. Of je nu op zoek bent naar een korte ontspannen wandeling of een uitdagende fietsroute, je zult zeker genieten van de prachtige omgeving.

Dus, pak je fiets of trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht in het Land van Cuijk en de Maashorst. Geniet van de vrijheid van de natuur en laat je verrassen door de schoonheid die deze regio te bieden heeft. We wensen je heel veel fiets- en wandelplezier!