Als je graag een hengel uitwerpt en wilt genieten van een ontspannende viservaring, dan is Het Peelvenneke de perfecte visbestemming voor jou. Hier vind je twee prachtige visvijvers die geschikt zijn voor zowel beginnende als ervaren vissers. Het viswater op Het Peelvenneke is voornamelijk gevuld met witvis en karper, waardoor er voor ieder wat wils is. Zet je camper direct aan het viswater en vis vanaf 1 van onze stijgers.

Om ervoor te zorgen dat onze visvijver en haar bewoners gezond blijven, vragen we al onze bezoekers om zich aan een aantal regels te houden. Deze regels zijn opgesteld in ons visregelement. We raden je ten zeerste aan om dit visregelement te raadplegen voordat je jouw visavontuur begint. Hierin vind je belangrijke informatie over onder andere het gebruik van aas, het omgaan met gevangen vis, en eventuele beperkingen die van kracht zijn.

Op Het Peelvenneke streven we ernaar om een geweldige viservaring te bieden aan al onze gasten. Daarom vragen we iedereen om respectvol om te gaan met de natuurlijke omgeving en met elkaar. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de visvijvers in optimale conditie blijven, zodat we nog vele jaren van dit prachtige visparadijs kunnen genieten.

Voor meer informatie en richtlijnen verwijzen wij u naar ons visregelement