Over ons.

Sinds juni 2021 hebben wij, twee gezinnen met een gezamenlijke droom, vol enthousiasme Het Peelvenneke overgenomen. Vanaf dat moment zijn we met volle energie aan de slag gegaan om onze droom te verwezenlijken: een fijne kampeerplek in de natuur. Met vastberadenheid en toewijding hebben we al diverse stappen gezet om Het Peelvenneke te optimaliseren en te verbeteren. En we zijn nog lang niet klaar!

Allereerst hebben we direct actie ondernomen door nieuwe stroom- en waterpunten aan te leggen op verschillende locaties op het terrein. Hierdoor is het voor onze gasten eenvoudig om overal toegang te hebben tot elektriciteit en water. Dit draagt bij aan het comfort en gemak tijdens het kamperen op Het Peelvenneke. Bovendien hebben we de vissteigers bij de visvijver vernieuwd en het visbestand geoptimaliseerd. Dit biedt visliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van een ontspannen dagje vissen in een prachtige omgeving.

Maar onze ambitie reikt verder.

Onze plannen omvatten een scala aan verbeteringen die de kampeerervaring op Het Peelvenneke nog aangenamer zullen maken. Denk aan landschapsontwikkeling, waarbij we de natuurlijke schoonheid van het terrein versterken en behouden. Daarnaast zijn we van plan om een nieuw sanitair gebouw te realiseren, dat voldoet aan de hoogste standaarden van comfort en hygiëne. Hiermee willen we onze gasten voorzien van moderne faciliteiten.

Met deze ontwikkelingen willen we ervoor zorgen dat Het Peelvenneke uitgroeit tot een moderne en comfortabele kampeerbestemming. We streven ernaar onze gasten hoogwaardige faciliteiten te bieden, zodat zij kunnen genieten van een plezierige en zorgeloze kampeerervaring. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of nieuw in de wereld van kamperen, wij willen je verwelkomen in een gastvrije omgeving waar je kunt ontspannen te midden van de prachtige natuurlijke omgeving.

Kom naar Het Peelvenneke, pak je kampeerspullen en geniet van de adembenemende omgeving. We hopen dat je net zo enthousiast wordt over deze bijzondere plek als wij dat zijn. Samen kunnen we de droom van een ideale kampeerplek werkelijkheid maken!