Het is weer zover! Het Peeleveenke, gelegen in het prachtige natuurgebied de Maashorst in Zeeland, Noord-Brabant, We hebben onze deuren weer geopend voor het nieuwe kampeerseizoen. Kampeerliefhebbers, vissers, wandelaars én fietsers kunnen weer genieten van de rust en de natuur.

Voor vissers is Het Peeleveenke een ideale bestemming. De camping beschikt over visvijvers waar gasten kunnen genieten van een ontspannen dagje vissen. De visvijvers zijn goed gevuld met verschillende vissoorten, zoals karper, brasem en voorn. Het is een paradijs voor hengelsportliefhebbers die graag een hengel uitwerpen en genieten van de rustige omgeving.

Daarnaast is de camping gelegen in de prachtige natuur van de Maashorst, een groot natuurgebied dat bekend staat om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en bijzondere flora en fauna. Wandelaars kunnen hier volop genieten van de vele wandelpaden en routes die de Maashorst te bieden heeft. Van korte wandelingen tot lange trektochten, er is voor elk wat wils.

Ook fietsers kunnen hun hart ophalen bij Het Peeleveenke. De omgeving van de camping biedt diverse fietsroutes en fietspaden die de prachtige natuur en de pittoreske dorpjes in de omgeving verkennen. Fietsliefhebbers kunnen genieten van het afwisselende landschap en de rustige wegen, perfect voor ontspannen fietstochten in de natuur.

Wij zijn druk bezig met het vernieuwen van ons sanitair gebouw. Hier zijn wij nog hard mee bezig. Ondertussen staat er een mooi en net noodsanitair. Dit noodsanitair is van alle gemakken voorzien. Ook zijn wij druk bezig geweest met het nog mooier en groener maken van de camping. Er zijn een hoop bomen en planten geplant. Het gras is weer gemaaid en de bomen zijn gesnoeid.

Wij gaan het nieuwe seizoen weer met enthousiasme te gemoed. Wij hebben er zin in! Wij hopen jullie ook.
Tot snel!